Over ons

Welkom op Marketplein.

Leuk dat jouw interesse ligt bij Marketplein. Wij verkopen verschillende producten voor lage prijzen. Klantenservice en hoge kwaliteit zijn belangrijke punten voor ons. Deze punten verzorgen wij voor u door middel van 24/7 bereikbaar te zijn voor u als klant in de Tidio-chat, rechts onder in uw scherm. Ook kunt u hoge kwaliteit verwachten van onze producten. Wij behandelen ieder proces met liefde en zorg.

Verzendingen worden gedaan door PostNL. PostNL verzend dagelijks pakketten, hierdoor kunnen wij garanderen dat uw post netjes wordt verzorgd. Al onze pakketjes worden verzonden vanuit onze warenhuis rechtstreeks naar uw huis. 

Wij zijn gecertificeerd door Qshops. Dit houdt in dat wij ons committeren aan de opgestelde gedragscode, doen op een correcte manier zaken en houden ons aan de toepasselijke wetgeving.

Geen zorgen over uw producten! Dat is onze belangrijkste regel, Wij willen zorgen dat u makkelijk en zonder zorgen op onze website uw keuze kunt maken. Vanaf daar doen wij alles, Is het pakketje niet goed dan heeft u gewoon de ‘niet goed geld terug garantie’.